BlackFire Special 6x500g

36,00 

Voimakas haju houkuttelee tehokaasti villisikojen lisäksi myös muita sorkkaeläimiä. Hyviä tuloksia saatu myös kauriiden ja peurojen houkuttelussa uudelle paikalle!

BlackFire Special 6x500g

36,00 

Voimakas haju houkuttelee tehokaasti villisikojen lisäksi myös muita sorkkaeläimiä. Hyviä tuloksia saatu myös kauriiden ja peurojen houkuttelussa uudelle paikalle!

36,00 

Kuvaus

BlackFire Special

Voimakas haju houkuttelee tehokkaasti villisikojen lisäksi myös muita sorkkaeläimiä. Hyviä tuloksia saatu myös kauriiden ja peurojen houkuttelussa uudelle paikalle!

BlackFire Special -mineraalisuola on nimensä veroisesti Spesiaali ja voimakashajuinen. Se on villisikoja, kauriita, sekä hirviä voimakkaasti houkuttelevilla aineilla (BlackFire tervalla, aniksella) tehostettu.

Ainesosat: 90% mineraalisuola ja 10% suodatettu BlackFire -pyökkiterva, mausteet (anis).Ympäri Eurooppaan on vuosisatoja tiedetty, että terva houkuttaa villisikoja, kun siihen vielä lisätään mineraalisuola sekä niiden rakastamat maut&hajut, syntyy todellinen huippuhoukutin.

Käyttö: BF Specialia käytetään villisikojen houkutteluun, mutta se houkuttelee myös hirvieläimiä, kuten peuroja ja hirviä. BF Specialia voidaan sirotella kaatuneiden puiden runkojen päälle, kannolle tai juurakolle ja sitä voidaan myös sirotella maahan. Voi käyttää pienissä määrissä myös rehun (viljan, maissin) sekaan. BF Specialilla on erittäin voimakas haju. Sekoitettu hajukirjo tuo mukanaan suolan hajun, joka houkuttaa villisikoja erittäin tehokkaasti. BF Specialia voi myös sirotella vanhalle houkuttelupaikalle tehosteeksi. Aniksen, suolan ja tervan houkuttelevien hajujen avulla riista saadaan houkuteltua myös uuteen paikkaan helposti. Hyvä ja säännöllinen tuotteen käyttö riistanhoukuttelupaikoilla takaa hyvän lopputuloksen. BF Specialia voidaan käyttää kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa sääoloissa.

Ei sovellu ihmisravinnoksi!

Pidä poissa lasten ulottuvilta!

Valmistettu EU:ssa

HUOM!! Tuotteita saatetaan toimittaa myös suoraan maahantuojan varastosta Ylöjärveltä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BlackFire Special 6x500g”