Viper-Flex® Styx Elite

219,00 

Täydellinen ampumatuki hiivintä- ja kytisjahtien varmoihin ja eettisin riistalaukaksiin! Erittäin vakaa ampua pidemmillekin matkoille.

Viper-Flex® Styx Elite

219,00 

Täydellinen ampumatuki hiivintä- ja kytisjahtien varmoihin ja eettisin riistalaukaksiin! Erittäin vakaa ampua pidemmillekin matkoille.

219,00 

Kuvaus

 Viper-Flex® Styx Elite

 • Helppo ja nopea säätö haluttuun korkeuteen
 • Valmistettu mustasta eloksoidusta alumiinista
 • Kiinnityspidikkeet ja kuljetuspussi
 • Sopii ampujille, joiden pituus on 1,20–1,95 m
 • Paino 1,2kg
 • Huom! Tämä ei ole ”matkamalli”! Kokoonpurettava malli on Viper-Flex® Styx Journey, sen löydät myös verkkokaupastamme!

Viper-Flex® Styx Elite on uudistettu malli menestyneille Viper-Flex® Elite-ampumakepeille. Viper-Flex® Styxin Eliten parannukset sisältävät:

 • Viper-Flex® Styx Journey on yhdellä kädellä ohjattava. Ammuntakeppien sivussa oleva kahva antaa mahdollisuuden avata ampumakepit edessä olevalla kädellä, valmiiksi ammuntaan. Kahva voidaan siirtää oikealle puolelle vasenkätisiä ampujia varten.
 • Molemmissa yläosissa on sisäänrakennettu ratastus, joka varmistaa niiden yhtenäisen asennon suhteessa jalkojen leviämiskulmaan. Tämän järjestelmän avulla on nyt mahdollista levittää tukijalat normaalille ampumiskorkeudelle. Tartu kahvaan sekä tukijalan ympärille ja nosta sauvat maasta ja purista kahvaa. Tällöin ampumatuki aukeaa käyttövalmiiksi nopeasti ja voit asettaa aseen toisella kädellä tuen päälle. Jos tarvitset hieman korkeampaa tai matalampaa ampuma-asentoa maaston luonteen vuoksi, voit hienosäätää tarttumalla yhteen jalkaan ja säätämään levityskulmaa. Jos haluat käyttää ampumatukea kytiksellä istuen tai polvistuaksesi ampuma-asentoon, lyhennä jalkoja yksinkertaisesti pituussäädöistä tai levitä ne tarvittavaan kulmaan. Kumijalat Viper-Flex® Styx -Jouney:ssä ovat myös uusia. Ne on suunniteltu käytettäväksi kovilla, tasaisemmilla pinnoilla, ”puremaan” maahan suuremmalla levityskulmalla samoin kuin pehmeillä pinnoilla. Leveä tuki edessä mahdollistaa suuremman ampuma- alan ilman ampumatuen siirtoa maasta.
 • Aikaisemmin vain aseen perän tukemiseksi tarkoitettu haarukka on nyt avattu ja varustettu täydellä kumipäällysteellä. Nyt Viper-Flex® Styx Journey -ampumatukea voidaan nyt käyttää molemmin päin. Haarukka voi nyt tukea etuosaa, ja sivusäätö voidaan tehdä perää siirtäen leveämmän tuen päällä. Ylälukitustappi, joka pitää etu- ja takajalat yhdessä, on nyt integroitu yläosaan ja on nyt valmistettu kumista. Tämä varmistaa tikkujen hiljaisemman toiminnan. Yläosien reuna on nyt tehty niin leveäksi, että etujalat koskettavat sivussa olevaa kumia, mikä vähentää melua, kun kannat ampumatukea.
 • Viper-Flex® Styx Journey on vahva ja erittäin vakaa ampumakeppien sarja, jota voidaan käyttää seisoen, istuen tai polvelta, ostamatta ylimääräisiä lisävarusteita. (Suosittelemme Single Leg -lisäjalan käyttöä vielä paremman vakauden tukemiseksi.)
 • Ainutlaatuinen muotoilu tarkoittaa, että saat vankan tuen riistalaukauksen suorittamiseen, mikä vähentää riistan haavoittamisen riskiä. Voit käyttää Viper-Flex® Styx Journey:tä hiivintämetsästyksessä ja ajojahdissa, katselukiikarisi tukena metsästyksen aikana tai yksijalkaisena tai kaksijalkaisena ampumatukena.

Käyttövideo

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Viper-Flex® Styx Elite”